Tiimin nimeäminen

Nimesimme tiimimme varsin leikkisästi Sairaan(hyvät)hoitajat nimiseksi.
Tiimissä meillä kaikilla kolmella on yhtä suuri vastuu. Henkilöt tässä ryhmässä ovat Milja Luukela, Toni Turkka ja Janette Peltokangas. Sovimme kuitenkin, että Janette perustaa blogin ja ottaa vastuun sen kirjoittamisesta. Tehtäviä muutoin pyrimme katsomaan yhdessä läpi. Emme tienneet pitäisikö nimen olla englanninkielinen, joten nimesimme tiimin ihan suomalaisittain.

Tavoitteet, mahdolliset roolit ja se miten tehtävät tehdään

Tavoitteet ovat oikeastaan ihan se, että tehtävät tulisi tehtyä ja jokainen osallistuu niihin. Jos joku ei pääse paikalle, kun tehtäviä tehdään niin sitten se ''puuttuva'' henkilö voi kuitenkin oman osansa tehtävästä tehdä myös kotona. Tehtäviä siis jaetaan hieman kaikille, ettei yhden tarvitse tehdä kaikkea yksin. Koska näemme koulussa viikottain, niin tehtäviä on helppo käydä ryhmänä läpi. Tämän vuoksi ryhmässä olemme tasavertaisia ja kaikkien mielipiteet tulee huomioitua hyvin.  Jos joku ei tee osaansa kuitenkaan, niin sitten seurauksista sovitaan yhdessä :D

Arviointia ja muuta löpinää

Maalaisjärkeä käyttäen ja sovituista asioista kiinni pitämällä kahlaamme tämänkin kurssin läpi. Ja tehtävien aikarajat huomioiden tietenkin. Tehtäviä tehdessä työskentely varmasti paranee aina ja kun tehtäviä suunnitellaan yhdessä niin uskomme, että kurssin suorittamisessa ei tule olemaan ongelmia.

 

11813254_10153440237488418_6543628457575