Hoivaa ja huolenpitoa kotiin

Visio ja suunnitelma:

Yrityksemme tukee asiakkaan pärjäämistä kotona erilaisissa elämäntilanteissa. Palvelujamme voi ostaa niin yksityinen henkilö kuin myös julkinen tai yksityinen puoli. Riippuen asiakkaan tarpeista palvelua on saatavilla 24/7. Palvelun hinta määräytyy sen mukaan, mitä ensimmäisellä arviointi käynnilä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Laskutus palvelusta kerran kuukaudessa.

Yrityksen vahvuudet:

Yrityksemme suurin vahvuus on osaava ja toimeentuleva henkilökunta. Kaikilla on vahva osaaminen ja hoitoalan kokemusta on kertynyt jo usealta vuodelta. Osaamista ja erilaisia taitoja pyrimme ylläpitämään erilaisilla koulutuksilla. Yrittäjyydestä ei osaamista ole hirveästi kertynyt, mutta hoitoalasta on muutoin todella laajaa kokemusta niin yksityiseltä kuin julkiselta puolelta. Jotta voimme tarjota laajaa apua ja tukea kotona pärjäämiseen niin myös työntekijät ovat hieman eri työpaikkoista tulleet. Eli osaamista löytyy lapsista, nuorista, aikuisista ja vanhuksista ja kaikesta siitä mitä näissä ikäryhmissä voi olla.

Palvelut ja tuotteet:

Eli siis, tarjoamme monenlaista palvelua kotiin. Aivan päivittäisistä toiminnoista selviämiseen, apteekki palveluihin ja mihin asiakan apuja tarvitsee. Koska yrityksessä on töissä hoiva-alan ammattilaisia, niin kovin isoja siivouspalveluita meiltä ei saa. Kuitenkin pienissä siivous askareissa voimme auttaa ja niistä meiltä voi kysyä lisää. Koska tarjoamme palvelua niin monen ikäiselle, niin parhain on kun otatte meihin yhteyttä ja kartoitamme tilannetta. Kartoituksen jälkeen voimme myös mahdollisesti neuvoa siinä, että mistä muualta palveluita voisi saada. Sen vuoksi tarjoamme muitakin palvuita ja kerromme niistä, koska yrityksemme ei kaikkea pysty tarjoamaan. Yleensä tosiaan soittamalla asiat lähtevät liikkeelle parhaiten ja sitten jatkon sovimme sen mukaan miten asiakas tahtoo edetä asiassa.

Asiakaskunta:

Asiakaskuntamme koostuu tällä hetkellä yksityishenkilöistä, mutta palvelumme laajenee vähitellen myös julkisen ja yksityisen puolen käyttöön. Pyrimme lisäämään osaavaa henkilökuntaa vähitellen, jotta palveluiden laatu ei kärsisi työntekijä vähyyden vuoksi. Meidän ei ole siis tarjoitus haalia asiakkaita pois julkisen hoidon piiristä vaan tuoda mahdollisesti apua ja tukea heillekin. Kaupungin kotihoidon kanssa esimerkiksi olemme vähitellen aloittaneet yhteistyön, koska osalle asiakkaista ei valitettavasti kaupungin kotihoito pysty kaikkea tarjoamaan. Esimerkiksi ulkoiluttamista, asioilla käyntiä ja erilaisissa tapahtumissa käymistä ei muualta välttämättä saa.

Rahoitus ja käytännönjärjestelyt:

Yrityksen perustamiseen on panostettu paljon ja myös erilaisiin välineisiin on panostettu. Tietokoneita, älypuhelimia, tabletteja ja mahdollisesti muita teknillisiä laitteita on hommattu runsaasti ja ''kalustoa'' päivitetään sen mukaan kun joko tarve vaatii tai henkilökunta lisääntyy. Käytönnäntyössä tarvittavia välineitä on investoitu myös paljon ja niitä investoidaan sen mukaan kuin taloudellinen tilanne sen sallii. Laitteistoa on kuitenkin olemassa esimerkiksi perus elintoimintojen mittaamiseen. Jos mahdollista niin ohjeistamme asiakkaita investoimaan omat laitteet, mutta se ei ole välttämätöntä. Avaamme pian yrityksemme tilat myös Joensuussa, kunhan remontti saadaan valmiiksi. Silloin myös toimistolla asiointi onnistuu ja yritykseemme pääsee tutustumaan myös sitä kautta. Tilojen avaamisesta kerromme sitten tarkemmin vielä lisää. Yrityksen sivuille myös päivitetään henkilökunnan tiedot, laskutusken hoitajan ja muihin asioihin liittyvät tiedot.